Matkan valmistelu

Hyppään mieheni Yamahan kyytiin ja te pääsette matkalle mukaan näin virtuaalisesti. Moottoripyörällä matkustelu on ollut vasta muutaman vuoden minulle todellista, mieheni on ajanut n 40 vuotta, enemmän ja vähemmän vuosien aikana. Maanantaina alkaa ensimmäinen yhteinen motoristi-ulkomaanmatkamme. Minä siis istun turvallisesti kyydissä, japsistarani takana ❤️.

Chekkauslista on tehty…ja tavarat melkein pakattu. Uutena on kypärään asennetut radiot, jotta voimme keskustella matkan aikana tai kuunnella radiota. Uudet merinovilla-asut on varmasti tarpeen ja go-pro-kamera viritetään minun kypärääni matkalle. Maisemat saadaan siis taltioitua myös siten. Mielen sopukoihin ne varmasti myös jäävät.

Kilometrejä on edessä n 3500. Siinä sitä on kropallekin ihmettelemistä, mutta aiomme ottaa rauhallisesti ja ajaa n 300-600 km max/ päivä. Lomallahan me ollaan 🙂 Huomenna lähdetään täältä Jyväskylästä Ouluun ja maanantaina alkaa reitti Gällivare, Narvik, Kabelvåg, Lofoottien ”kärki”, Harstad, Tromssa….. Ja tarina ei vielä kerro mihin suuntaamme sitten, se selviää myöhemmin. Katsotaan mitä tästä tulee ja ennen kaikkea avoimin mielin reissuun. Upeaa lähteä.

2 comments

  • Marita Furuholm

    Turvallisia kilometrejä teille. Hyvää lomaa ja yhdessäoloa. Tulen seuraamaan, joten tätä kautta matkalla mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 6 = 4